©2013 groove productionsVan: Marien & Marjolein 17.08.14

14-08-2014 zijn wij getrouwd, we hebben dit bij de Olifant te Breukelen gevierd, en het was een super feest. Ondanks het verschillende publiek, heb je iedereen een top avond bezorgd. Raymond, dank je wel hiervoor.


Van: Gert en Marga 21.05.14

Zaterdag 17 mei ons 25 jarig huwelijksfeest gevierd. We hebben al meer feesten met je meegemaakt,en ook deze was weer top. We hebben alleen maar positieve reacties gekregen. Mede door jouw geweldige manier van muziek draaien is het een super topfeest geworden waar we nog lang en met veel plezier op terug kunnen kijken. Raymond enorm bedankt en hopelijk tot ziens op een volgend feest.


Van: Nico & Carla 15.05.13

Afgelopen zaterdag vierden we met familie en vrienden dat we 25 jaar geleden getrouwd zijn. Wat was het leuk en wat hebben we genoten! Raymond, wij willen jou hartelijk bedanken voor de leuke muziek, het was top! Op de foto’s en filmpjes is te zien dat veel mensen het leuk hebben gevonden. Hopelijk tot een volgend feest! Groetjes, Nico en Carla


Van: Maarten & Susanne 10.04.13

1-3\'13 zijn wij getrouwd en wij wisten al heel snel dat wij Raymond Vonk daar heel graag bij wilden hebben voor de muziek! Wij hebben een super feest gehad en dit dankzij de geweldige muziek keuze van Raymond. Na de openingsdans heeft iedereen de hele avond op de dansvloer gestaan... Dankzij Groove hebben wij de mooiste dag van ons leven gehad!! Bedankt..


Van: Marc en Annemiek 11.11.12

Bedankt voor het verzorgen van de geweldige muziek op ons feest! Mede dankzij jou is het een fantastische avond geworden. We hebben alleen maar positieve reacties op de muziek gehad. Ontzettend bedankt! Groeten Marc en Annemiek


Van: Arnold en Mariska 28.09.12

Een week geleden getrouwd en natuurlijk zijn we er nog vol van. Alles klopte, waaronder de muziek. Wat was het een TOPFEEST! Heerlijke muziek met ruimte voor de vele verzoekjes. Aan jong en oud werd gedacht. Raymond, enorm bedankt voor je flexibiliteit en je enthousiasme. Veel liefs van ons. We sluiten dit bericht af op de enige juiste manier...: \'New York, New York\'!!!! ;-)


Van: Marco en Elvira 14.10.11

2 Sept jl hebben wij onze bruiloft gevierd. Mede dankzij Raymond en Karlinka(toch onthouden...) werd het een meer dan fantastische avond. Het was bloedheet die dag, dus nagenoeg iedereen stond buiten. Dankzij de goede opbouw van muziek kwam iedereen naar binnen. Onwijs goed gedraaid !! Bedankt voor een top avond. Het is een dag die wij altijd zullen onthouden, ook dankzij de muziek!!


Van: Astrid Balk 19.09.11

Raymond bedankt voor de superavond die jij hebt gemaakt met je muziek! Voor mij was het een belangrijke avond, een feest om mijn gezondeheid te vieren en iedereen die me in die tijd heeft gesteund te bedanken. Jij voelde je zeer dankbaar om deze avond te mogen \"draaien\". Het was geweldig! Goede opbouw van de avond, muziekkeuze super! Apart blok hedendaagse muziek voor de pubers ook aanwezig op het feest. Het was een supersfeer en mensen die ik nog nooit heb zien dansen stonden de hele avond te swingen. Ik zal dit feest nooit vergeten, bedankt! Over 4 jaar zijn we 25 jaar getrouwd en er mag maar 1 dj komen en dat ben jij!


Van: Bep Ooms 19.09.11

Raymond bedankt voor de geweldige muziek, op de avond die onze dochter Astrid gaf om een nare periode af te sluiten en het \'het leven opnieuw te gaan leven\'. Het was geweldig, mensen die ik nog nooit op de dansvloer zag gingen nu, mede door jouw muziek, helemaal uit hun dak! Bedankt en dikke kus, de moeder van Astrid.


Van: Alison en Paul 13.09.11

Hi Raymond! Hartstikke bedankt voor de geweldige muziek op ons huwelijksfeest! Onze openingsdans was mede dankzij jou een groot succes. We raden iedereen aan jou te boeken voor een top feest! Hartelijke groeten, Alison en Paul


Van: Henno & Saskia 02.07.11

Raymond bedankt!!! Ons huwelijksfeest is mede dankzij jouw show onvergetelijk geworden. De voetjes gingen van de vloer, jong en oud met heel diverse muziekstijlen. Dit was geen gemakkelijke opdracht die je geweldig goed hebt uitgevoerd. Ook de muziek van de openingsdans heb je keurig in elkaar over laten gaan zodat wij konden knallen. Groove Productions is een aanrader voor alle bruidsparen omdat jij muziek en feest \'op maat\' levert, ga zo door! Henno en Saskia


Van: Roger&Maartje 20.06.11

Raymond, Wij willen je hartelijk danken voor jou optreden op onze bruiloft op Texel op 18 juni 2011. Wij hebben samen met onze gasten volop genoten van jou optreden en muziek keuze. Je kreeg echt iedereen op de dans vloer inclusief mij als bruidegom, en dat wil heeeeeel wat zeggen! Want ik breek normaal af tot mijn enkels hahahaha. Veel van onze gasten liepen de volgende dag met spierpijn rond!!!1 Raymond nogmaals bedankt en ik weet zeker dat wij elkaar nog terug zullen zien. Groetjes Roger & Maaartje


Van: Tobias & Mireille 15.03.11

Na jou berichtje in ons gastenboek, nu een berichtje van ons in jouw gastenboek. Ons bruiloftsfeest op 03-03-2011 was top met jouw muziek! Er werd lekker gedanst op de avond zelf door vrijwel iedereen. Achteraf hebben we ook van gasten nog positieve reacties gehoord op de muziek en vroegen ze wie die dj toch was.. Dank je wel voor je bijdrage aan een geslaagd feest! Veel succes verder in de toekomst met de muziek.


Van: Ed & Christa 27.09.10

Héél erg bedankt voor het superleuke Discofeest (back to the \'70s & \'80s)!Wàt een geweldige muziek heb je gedraaid ! Echt top ! En weet je wat we ook zo fijn vonden? Dat alle nummers zo soepel in elkaar overliepen. Dus iedereen bleef gewoon lekker doordansen. Nogmaals bedankt voor jullie bijdrage aan deze supergeslaagde avond. Fijn dat jullie erbij waren! Graag tot een volgende keer.


Van: Hoi Raymond 20.09.10

De rock en rollatorparty is mede door jullie een gigantisch succes geworden. Alleen maar positieve reactie\'s gehoord.Iedereen kon weer eens lekker ouderwets dansen op muziek uit onze tijd. Super zoals jullie de sfeer en het publiek aanvoelen en daarop inspelen. Heel erg bedankt ook namens de andere 50+ mannen. Groet Arie en Truus


Van: Corlien en Gerben 27.05.10

Wat een geweldige show heb je neergezet op onze bruiloft op 21-5-2010! Wij en onze gasten hebben er erg van genoten! Bedankt voor de geweldige avond!


Van: Pascal en Mariette 15.08.09

Hi Raymond! We hebben 17 juli ontzettend genoten van jullie Weddingshow! Echt een perfecte mix van muziek op de juiste momenten. Zowel van de oma\'s en de jongere mensen hebben alleen maar hele positieve dingen terug gehoord over jullie! We zijn nog wel erg benieuwd naar de foto\'s die jullie gemaakt hebben, waar kunnen we deze vinden? Veel groetjes!


Van: Arie en Truus 08.07.09

Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de onvergetelijke avond. Tijdens de aankondiging van het laatste nummer had ik nog veel meer willen zeggen en o.a. ook een applaus voor de geweldige muziek willen vragen. Ik ben niet zo goed in speechen dus dat kwam niet goed uit de verf. De reactie van de gasten op de muziekkeuze is heel leuk en enthousiast, zowel door oud als jong. Jullie staan in ieder geval bij onze vrienden op de kaart.